Retourbeleid voor Vinum et Plura

Versie 0.1
Deze pagina werd het laatst bijgewerkt op 01/12/2023.

Ben je niet tevreden over jouw bestelling en wens je die te retourneren? Lees in ons retourbeleid hoe je items kan retourneren of omruilen.

Contactinformatie & retouradres:
Vinum et Plura
Stationsstraat 6
8770 Ingelmunster, België
filip@vinumetplura.be

Herroepingsrecht

Volgens de Belgische wet op handel en het informeren en beschermen van klanten van 14 juli 1991, heef u als klant het recht om ons mede te delen dat u beslist heeft om niet verder te gaan met of af te zien van een aankoop (herroepingsrecht).

Dit kan door de zending retour te sturen binnen 14 kalenderdagen vanaf de levering van uw bestelling. Vergeet ons zeker niet binnen dezelfde termijn schriftelijk op de hoogte te stellen via filip@vinumetplura.be van uw beslissing om zich te beroepen op het herroepingsrecht of via de link die u kan zien in uw track & trace platform.

Het aangekochte item dient in de originele verpakking en voorzien van alle bijgeleverde documentatie retour te worden gestuurd, en dit ten laatste 14 werkdagen na de schriftelijke mededeling van herroeping. De kosten van de retourzending dienen door de klant te worden betaald. Items in promotie of gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Hoe kan ik een artikel retour sturen?

Wanneer u een bestelling plaatst bij Vinum et Plura, dan krijgt u via e-mail een track & trace link toegestuurd. Via die link komt u in het verzendportaal terecht . Je kan een artikel retour sturen door de daarvoor voorziene link te gebruiken, uiteraard na ontvangst van uw bestelling.

Vinum et Plura

Ben je meerderjarig? *

* Je moet de wettelijk toegestane leeftijd van 18 jaar hebben om alcohol aan te kopen.